x

Solgte logistikkbygg på Skytta til NREP

CASHET INN: LED Eiendom og Furuholmen Eiendomsutvikling kjøpte eiendommen i februar 2021, har hentet inn leietakere og selger nå til NREP.Etter å ha fått inn leietakere som Villa Seafood og Domstein Sjømat til Brennaveien 20 på Skytta i Nittedal, har LED Eiendom og Furuholmen Eiendomsutvikling nå inngått avtale om salg av eiendommen.

De to partnere kjøpte eiendommen i februar 2021 og overlater nå stafettpinnen til NREP. Eiendommen har fått et tilbygg, hvor Filetfabrikken og Domstein flytter inn i mai 2023. I tillegg er Andvord og Nittedal kommune leietaker i det eksisterende bygget. Det samlede arealet på 17.000 kvadratmeter.

– Dette er en spennende og fleksibel eiendom med høy kvalitet som er lokalisert rett utenfor Oslos bygrense. Vi har appetitt for eiendommer med høy kvalitet nord for Oslo og håper dette er en av mange kjøp i denne regionen fremover. Kjøpet av denne eiendommen er et viktig skritt i vår strategi for det norske markedet, sier Jørgen Bråten Nordby, Investment Manager i NREP Logicenters.

Les mer om prosjektet:
https://www.estatenyheter.no/furuholmen-eiendom-nrep-nrep-logicenters/solgte-logistikkbygg-pa-skytta-til-nrep/357925