x

Transaksjoner

Transaksjoner av næringseiendom

60 Grader Næringsmegling er spesialister innen transaksjoner av næringseiendom. Siden oppstarten i 2014 har vi gjennomført 50+ oppdrag innenfor transaksjoner.

Våre rådgivere har hatt ansvar for en rekke transaksjoner av enkelteiendommer, utviklingsprosjekter og eiendomsporteføljer. Vi har jobbet med alle typer næringseiendom; handelsbygg, kontorbygg, lager og logistikk, hotell, bygårder, boligporteføljer, boligutvikling og andre utviklings- prosjekter.

 

Vi bistår i alle ledd av transaksjonsprosessen
Vi er en rådgiver for deg som skal selge eller kjøpe, og kan bistå gjennom hele transaksjonsprosessen:

  • Innhente og strukturere informasjon
  • Utarbeide salgsprospekt
  • Kontakte investorer / markedsføring
  • Strukturere budrunder
  • Kontraktarbeid
  • Oppgjør

Markedsføring overfor potensielle kjøpere kan gjøres målrettet og diskret, eller gjennom bredere aktivitet i markedet. Vi blir enige om hva som er hensiktsmessig og avtaler rammene på forhånd.

Vi har også en dyktig utleieavdeling som kan bidra til å fylle ledige arealer og øke leieinntektene. Klikk her for å lese mer.

Vi har nylig solgt bygårder, tomter, næringsbygg som skal konverteres, gårder som er rehabilitert og gårder som skal rehabiliteres. Dette gjør at vi har god kjennskap til utsalgspriser og byggekostnader, i tillegg til kunnskap om lokalområdet og markedet.

Ta kontakt med Rune Holmøy (rh@60grader.no, 92600200), Amund Medbø (am@60grader.no, 909 80 342) eller Simen Torgersen (st@60grader.no, 41691747) for å høre mer om hvordan vi jobber med salg av eiendommer, priser som er oppnådd og hvordan markedet verdsetter din eiendom eller dersom du er interessert i å investere.