x

Transaksjon av tomter

60 Grader Næringsmegling er spesialister innen transaksjoner av næringseiendom, og har solgt en rekke tomter til henholdsvis boligutvikling og næringsutvikling.

Fordi boligmarkedet er brennhett akkurat nå, er også markedet for salg av tomter til boligutvikling svært godt. Utviklingen gjør at tomtereservene til boligutviklerne reduseres. Dermed har de behov for å kjøpe flere tomter som egner seg for boligutvikling.

Vi har løpende dialog med alle de ledende boligutviklerne. Dette er et marked med profesjonelle aktører, så for å oppnå maksimal pris for din eiendom, er det viktig å ha en megler som bistår i møter med potensielle kjøpere.

Vårt mål er at du skal få maksimal verdi for din eiendom – enten den er regulert, eller skal i gjennom en reguleringsprosess.

Planlegging av tomtesalg

Salg av utviklingseiendommer og tomter krever god planlegging, og ofte en del forberedelser før salg. Våre rådgivere vil sørge for at alle slike behov ivaretas. Ikke minst er det viktig å presentere eiendommen riktig for entreprenører og investorer.

Ta kontakt med Rune Holmøy (rh@60grader.no, 92600200), Amund Medbø (am@60grader.no, 909 80 342) eller Simen Torgersen (st@60grader.no, 41691747) for å høre mer om hvordan vi jobber med salg av boligutviklingsprosjekter, tomter og andre utviklingseiendommer, priser som er oppnådd og hvordan markedet verdsetter din eiendom.

Våre rådgivere har jobbet med en rekke boligutviklingsprosjekter, og sitter på både ekspertise og et bredt kontaktnett i markedet. Se noen av våre referanser nederst på siden.

Vi bistår i transaksjoner innen boligutvikling

Vi er en objektiv rådgiver for deg som skal selge eller kjøpe, og bistår gjennom hele transaksjonsprosessen:

  • Innhente og strukturere informasjon
  • Utarbeide salgsprospekt
  • Kontakte investorer / markedsføring
  • Strukturere budrunder
  • Kontraktarbeid
  • Oppgjør

Referanser

60 Grader har meglet Strandvegen 114 i Tromsø. Kjøper var Barlindhaug og Miliarium.

60 Grader har meglet Grenseveien 51. Kjøper var Urbanium.

60 Grader har meglet Ormerudveien, Kolbotn. Kjøper var Solon Eiendom.