x

Utleie av næringseiendom

60 Grader har lang erfaring innenfor utleie av næringseiendom.

Klikk her for å se lokaler til leie.

Vårt utleieteam har lang og sammensatt erfaring innenfor utleie av kontor, handel og logistikk. 60 Grader har hovedfokus på markedet i stor-Oslo.

Meglerne har gjennomført oppdrag sammen med de fleste eiendomsaktørene i Oslo og har bred erfaring i å håndtere ulike prosjekter i ulike faser av utleieprosesser.

Siden oppstart av 60 Grader Næringsmegling har teamet satt en rekke utleiekontrakter av kontor-, handels- og logistikkarealer.

60 Grader har spisskompetanse innenfor kontor, men er også markedsledende innenfor segmentet logistikk- og lagerbygg. Les mer om dette her (lenke til Utleie av lager).

60 Grader har lang erfaring innenfor utleie av næringseiendom. Dette innbefatter alt fra konsept-og idéutvikling av eiendommen, utleiestrategi, markedsføring og frem til signerte leieavtaler.

Utleie av næringsbygg i Osloregionen

Vi besitter lokalkunnskap om markedet i Osloregionen, og har en bred kontaktflate mot potensielle leietakere innenfor alle segmenter. Vi tilbyr ekspertise på utleie av kontor, lager og kombinasjonseiendom samt handel, inkludert big box.

Vår modell bygger på gjennomprøvde prosesser og tett oppfølging.  Vi foretar grundig gjennomgang av potensielle leietakere, samt utarbeidelse av materiell til presentasjon av eiendommen.

Vi bistår med visning, utarbeiding av tilbud og forhandlinger med leietaker – alt i tett samarbeid med utleier.

60 Grader har en dedikert utleieavdeling

Vårt utleieteam består av fire engasjerte rådgivere med ekspertise innenfor ulike felt. Slik kan vi utføre både tverrfaglige oppdrag og rene oppdrag innenfor kontor, handel og logistikk.

Amund Medbø har arbeidet med utleie av logistikkeiendom siden 2005.

Hans Jacob Haraldson var eiendomsforvalter fra 2010-2014, og har jobbet med utleie av et bredt spekter av eiendommer de siste årene.

Cecilie Rasmussen jobber primært med utleie av kontor- og handelsarealer.

Kristian Jordell har arbeidet med eiendomsmegling og utvikling av en internasjonal eiendomsmeglingskjede.

Klikk her for å se lokaler til leie.

Ta kontakt med Amund Medbø (am@60grader.no, 90980342) for mer informasjon og en uforpliktende samtale.

 

UTLEIE- KONTAKT
  • Hvorfor velge 60 Grader?
  • Ekspertise innen utleie
  • Sulten og slagkraftig utleieavdeling
  • Lang erfaring
  • Lokalkunnskap om markedet i Osloregionen
  • Vi arbeider dedikert og fokusert med ditt oppdrag